OVM Roosendaal
 

Ondernemersvereniging Majoppeveld werkt continu aan de verbetering van de omstandigheden voor en van de onderlinge contacten tussen de ondernemingen op Majoppeveld.

 

Samen naar een aantrekkelijker Majoppeveld

Ondernemersvereniging Majoppeveld (OVM) werd als zelfstandige vereniging opgericht op 26 mei 2005. Voorafgaand daaraan werden de belangen van de gevestigde ondernemers behartigt door de contactgroep Majoppeveld, een onderafdeling van de Ondernemers Kring Roosendaal wat later BZW-Roosendaal werd en tegenwoordig VNO-NCW Roosendaal-Moerdijk is.

Een bedrijventerrein dient de gevestigde ondernemers een omgeving te bieden die er niet alleen goed uitziet maar waar ook vanuit de kern, de activiteiten, sprake is van een goed ondernemersklimaat. Gericht op samenhang en samenwerking. Een omgeving waar jouw bedrijf  past, zodat jij actief kunt bouwen aan een gezonde toekomst. Als ondernemersvereniging zetten wij ons graag in om ons bedrijventerrein op beide vlakken zo aantrekkelijk mogelijk te maken en met elkaar te komen tot een mooier, veiliger en aangenamer Majoppeveld.